Las Terrazas
Blijf op de hoogte en volg Yvonne
22 December 2008 | Cuba, Trinidad
Tegen 3 uur waren we er. Het was op z'n zachtst gezegd 'anders' dan we hadden verwacht n.a.v. de juichende beschrijvingen in de boekjes. Een Biosphere, een reservaat...maar we kwamen in een klein stadje. Ons hotel lag bovenop de berg, maar toen bleek dat we beneden in het dorp moesten slapen in een villa. We moesten dan wel weer in het hotel ontbijten.....
We zijn dus naar Villa Ciriles gereden waar we met een lekker kopje thee werden ontvangen door Barbarita. Het was een prachtige kamer, dat wel, maar voor elk ontbijtje en andere zaken waarvoor we naar het hotel moesten (zwembad, avondeten), moesten we eerst 35 treden af en vervolgens 191 treden op! 't Is maar dat jullie het even weten!!
De eerste avond zijn we in een biologisch biospherisch enz. vegetarisch restaurant gaan eten. Nou, ik zou er bijna weer vlees van gaan eten, brrrr. De 2e avond hebben we daarom alle traptreden weer getrotseerd en hebben we heerlijk in het hotel gegeten.
Met een gids die alleen spaans sprak (..) hebben we ongeveer 3 uur gewandeld. Was een mooie wandeling door wilde jungle-achtige begroeiing. Tibi heeft dus profijt van zijn 90 spaanse lessen, maar begreep desondanks maar 1/3 van wat de gids allemaal zei. We hebben wel De Typisch Cubaanse Vogel meerdere malen gespot, hij heeft de kleuren van de Cubaanse vlag: rood, blauw en wit. Ook hebben we overwoekerde ruïnes gezien van koffiemolens.
In de middag hebben we de omgeving nog wat verkend, toch erg mooi met meertjes en bossen, maar we kregen nu toch zin in swingend Trinidad!!
22 December 2008 - 15:38
Papa:
Goed zeg; 226 treden. Dan kun je weer snoepen zonder dat Tibi gaat klagen. Amuseer je goed en blijf schrijven