Rije rije rije in een wagentje!
Blijf op de hoogte en volg Yvonne
07 Februari 2007 | Thailand, Sukhothai
s-Avonds zijn we toch nog maar een keer op jacht gegaan op de Nightmarket (Horloges! T-shirts!) en hebben we ook Ronald weer ontmoet. Dat was weer even leuk, en we zagen ook nog een heuse olifant over de markt lopen. De bedoeling was dat je dan wat te eten voor hem kocht....hebben we natuurlijk niet gedaan, die olifant was al dik genoeg!
Vanmorgen zijn we vertrokken richting Sukhotai, even cultureel doen! Het was een rit van bijna 5 uur, dus dat viel mee, aangezien we hier een daar een aansluiting hebben gemist, die borden zijn toch wat moeilijk leesbaar...! Soms zijn ze ook in het voor ons leesbare schrift, maar soms ook alleen in het Thais. Nou hebben we een goede kaart, dus dan kunnen we kijken of de tekens vergelijkbaar zijn met iets op de kaart.
Inmiddels zitten we hier weer in een schitterend guesthouse: teakhouten vloer, heerlijke bedden, tv, fan, kast, tafel en stoeltjes, badkamer met dubbele douche (1 koud en 1 warm)inclusief zeep, 2 flesjes water en wc papier(!) voor het bedrag van 5,5 euro per nacht. Helaas waren de kamers van 4 euro al volgeboekt.....
Ook hebben we al een paar prachtige Boeddha-beelden en stupa s gezien (sorry, hier doet de apostrof het niet), Tibi kan bijna niet wachten tot morgenochtend 6 uur om foto s te maken, omdat dan het licht er mooi op
moet vallen....!
Groetjes weer en tot de volgende keer.
07 Februari 2007 - 14:24
Joyce:
Hoi Yvonne en Tibi,
Zo te lezen is jullie reis nog steeds even mooi en indrukwekkend.
Yvonne, ik ben benieuwd of je (op welke manier dan ook) nog een reaktie van Ron op je verjaardag hebt gekregen. Hij had namelijk naar Corina (die jouw oude nummer heeft)een SMS gestuurd met iets over een mooi rond getal. Corina begreep die SMS in eerste instantie natuurlijk helemaal niet. Tibi maak maar veel mooie foto's. Dan kunnen we straks weer genieten van je site.
Veel plezier nog!
Groeten, Joyce -
07 Februari 2007 - 14:51
Ghita:
Geweldig die verslagen!!
Ik geniet er enorm van.
Mijn collega's vragen zich regelmatig af waarom ik toch zo moet lachen steeds :-).
Yvon, ik hoop dat je een super verjaardag hebt gehad en zo te lezen is de hele reis weer top!
Heel veel plezier nog saampjes en ik zie nu al uit naar al die mooie, leuke, ontroerende foto's.
Dikke kus!
Liefs,
Ghita -
07 Februari 2007 - 18:03
Greta:
Hoi Yvonne en Tibi, zo te horen gaat het daar uitstekend, allerlei ouder herinneringen komen weer boven. Geniet ervan, de verhalen en foto's hoor en zie ik graag later. Wij krijgen hier morgen sneeuw.
Liefs Greta -
08 Februari 2007 - 09:11
Maaike:
Hmmm kan bijna de warmte voelen, of is dat de verwarming hier. Brr stapte net uit de auto en toen was het -2. Klinkt allemaal goed zeg. En nou niet krenterig worden he over 4 of 5,5 euries. haha!
Veel plezier nog.
Hé Yvon je draait je toch nog zeker lekker om als het licht er op valt. Hoewel 't is vast een mooi gezicht...
Kus Maaike