Het Jaar van het Gouden Varken
Blijf op de hoogte en volg Yvonne
18 Februari 2007 | Thailand, Bangkok
En dan knock-knock...here you dinnah! No, we don't want dinner! Ok, one more beer? Ach ja, waarom niet?!
Wel jammer dat je daarna moet plassen want dat was bijzonder goor. Daarentegen waren de bedden uit de kunst. Heerlijk geslapen.
Inmiddels is het Chinees Nieuwjaar, het Jaar van het Gouden Varken. Dat wordt flink gevierd met een hoop herrie en drakendansen. Geweldig (behalve het vuurwerk dan, allemaal duizendklappers, nee, miljoenenklappers!) Op dit moment komt er ook weer een hoop lawaai langs hier op Kao San.
Vanmiddag MBK bezocht met een volle portemonne, want daar moet je zijn als je wilt winkelen.....nou, dat viel dus vies tegen!!!! Wij zijn meer 'Pat Pong mensen' blijkbaar. Na 4 uur in MBK te hebben doorgebracht, met als resultaat 1 rok, zijn we naar Pat Pong gegaan en hebben ons daar weer dolletjes vermaakt. De plek waar we gegeten hebben was helemaal bijzonder amusant met allemaal ' Ladyboys' in de bediening. Van die leuke knappe Thaise jongetjes die liever een meisje willen zijn.... met pruiken, vlechten, glinsterende rode hooggehakte schoenen, grote oorbellen en wat je verder nog kunt verzinnen.....
Echt geweldig, morgen weer!
Ik ga nu naar het spektakel buiten!!!
Groetjes!
Josee: Leuk dat het Ilse is geworden!
18 Februari 2007 - 18:39
Maaike:
Gelukkig nieuwjaar!!!! Ik wens jullie alvast een hele goede en veilige terugreis. Ik ben reuze nieuwsgierig naar al jullie foto's, om een beeld te krijgen bij al jullie verhalen.
Liefs van hier.