Eindeloze stroom flesjes.....
Blijf op de hoogte en volg Yvonne
03 Februari 2007 | Thailand, Bangkok
Toen ik zei ´doe mij er nog maar zo eentje´ kwam er inderdaad nog eentje en toen begreep ik waarom Tibi´s koffer zo zwaar was.....
Inmiddels zijn we vele flesjes verder en nou liggen er toch nog steeds 3 in de koelkast......hoe kan dat nou toch??????
Wel heel lekker!!!!!!
Vanmorgen hebben we Astrid en Ronald uitgezwaaid in Nathon, zij zijn weer met de boot naar het vasteland vertrokken. Astrid vliegt morgen naar huis en Ronald gaat een massagecursus doen in Chiang Mai, dus die komen we daar vast nog wel tegen (dan mag ie op ons oefenen). Wij zijn van plan om overmorgen te vertrekken. Het weer werkt niet bijzonder goed mee, het is absoluut niet koud, maar het blijft grotendeels bewolkt en het waait hard. Te hard om te kunnen gaan duiken wat mij betreft ( braaaaak.....zeeziehiek...) Helaas. En het ziet er naar uit dat het voorlopig nog zo blijft, dus dan moeten we maar wat anders gaan doen, nietwaar?!
Morgen maken we er toch een stranddag van -uitrusten na al díe drukke dagen met visite- en morgenavond zien we Bernadette nog een keer.
Tibi staat inmiddels gezellig te snookeren met een leuke knappe Thai die net een Mai Tai voor mij heeft gemixd en hij wint ook nog. En ik zit hier moeizaam te typen op een laptop op een bar, waarbij o.a. de z en y zijn omgedraaid.... dus ik blijf verbeteren, maar als er een foutje tussen zit, dan weten jullie nu waar het aan ligt!
Tot de volgende keer.
Tibi en Yvonne
03 Februari 2007 - 13:54
Josee:
Hoi hoi,
Hoezo rosé meenemen vanuit Nederland?? Het lijkt wel een nederlander uit de 70er jaren, die namen de aardappels ook mee naar Spanje. hahaha
Marino is gisteren vertrokken voor een week naar Spanje. Romy gaat vanavond naar het concert van Shakira en ik ga zo lekker wandelen in de zon!! Ja ja, het is hier prachtig weer. 2 dagen en dan weer hommelus maar we klagen niet, hoewel??
Nou, lieve Yvonne en Tibi, ga verder met genieten want dat doen jullie heel duidelijk. -
03 Februari 2007 - 14:36
Ellis:
Ja, ja het toetsenbord de schuld geven van mogelijke typfouten, en het ligt zeker niet aan al die roze flesjes????? -
04 Februari 2007 - 13:20
Astrid:
Hallo! Was gezellig he! Ik zit nu in mijn uppie in Bangkok de laatste uurtjes uit te zitten... Heel veel plezier nog en zoek snel een lekker en niet winderig plekje op! -
04 Februari 2007 - 15:16
Roos Uit Zandvoort: